4.4-04-(2004) Veilig ondernemen in het winkelcentrum van Almere Stad : herhalingsonderzoek project Keurmerk Veilig Ondernemen Winkelcentra Almere Stad : 1. onderzoek onder ondernemers in het winkelgebied : 2. veiligheidsanalyse van het winkelgebied, 09-2004 (boek/artikel)

Hiërarchische presentatie


Codering

Code:4.4-04-(2004)

Kenmerken

Titel:Veilig ondernemen in het winkelcentrum van Almere Stad : herhalingsonderzoek project Keurmerk Veilig Ondernemen Winkelcentra Almere Stad : 1. onderzoek onder ondernemers in het winkelgebied : 2. veiligheidsanalyse van het winkelgebied
Auteur/Vervaardiger:M.A. Wouters
M.A. Huisman
Corporatieve auteur:Gemeente Almere, Dienst Stadscentrum Almere
Gemeente Almere, Concernstaf, afdeling Onderzoek & Statistiek
Plaats van uitgave:Almere
Uitgever:Gemeente Almere
Datering:9-2004
Paginering:56 p., bijl.
Illustraties:ill., krt., graf., tab.
Formaat:30 x 21 cm

Overige gegevens

Bergingsnummer:Archief 45
VVV 25
Aantal:2
Annotatie:Omslagtitel: Veilig ondernemen in het winkelcentrum van Almere Stad : voelen ondernemers zich veilig in het Stadshart? : is het Stadshart veilig? : hoe veilig was het in 2003 ten opzichte van 2000? : hoe maken we het Stadshart nog veiliger?
Materiaalsoort:Rapport
Onderzoeksverslag
Ringband
PDF
Samenvatting:Dit rapport beschrijft het in 2007 gehouden onderzoek in het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Het onderzoek bestaat uit twee gedeelten: het eerste deel bevat de uitkomsten van een enquête onder de ondernemers in het Stadshart Almere over de ervaring en de beleving van de veiligheidssituatie in het stadscentrum. Aan de orde komen de onderwerpen diverse strafbare feiten, onveiligheidsgevoelens, overlast en beheer en het (door)werken van diverse KVO-maatregelen. In het tweede deel is een analyse van de politieregistraties van aangiften uit dit gebied opgenomen. Het onderzoek werd eerder in 2001 en in 2004 uitgevoerd, waardoor een vergelijking in de tijd mogelijk is.
 

Bestanden

Bestanden:
 

Gebruik

Toestemming vereist:None
Raadpleegbaarheid:Wordt niet uitgeleend
Toegankelijkheid:Geen beperkingen
 

URL voor deze beschrijving

URL: https://digitaalerfgoed.almere.nl/detail.aspx?ID=1501399
 

Sociale media

Delen
 
Startpagina|Inloggen|nl en