NL-AlrSA-BI-90.13 Verslag van de selectie, tweede fase. Van visie naar realiseerbaar plan : staalkaart van Opdrachtgeverschap Homeruskwartier. Competitie voor ontwikkelaars als onderdeel van het programma IkbouwmijnhVerslag van de selectieuisinAlmere : 2, 11-2008 (dossiertitel)

Hiërarchische presentatie


Codering

Code:NL-AlrSA-BI-90.13

Kenmerken

Titel:Verslag van de selectie, tweede fase. Van visie naar realiseerbaar plan : staalkaart van Opdrachtgeverschap Homeruskwartier. Competitie voor ontwikkelaars als onderdeel van het programma IkbouwmijnhVerslag van de selectieuisinAlmere : 2
Auteur/Vervaardiger:José van Campen
Kees de Graaf
Plaats van uitgave:Almere
Uitgever:Gemeente Almere
Datering:11-2008
Paginering:139 p., bijl.
Illustraties:ill., tab., foto's, tek., krt.
Formaat:27 x 20 cm

Overige gegevens

Bergingsnummer:Doos 01
Aantal:1
Annotatie:Met voorwoord van: Sybilla Dekker, voorzitter van de selectiecommissie
Materiaalsoort:Verslag
PDF
Samenvatting:In de periode 2006-2010 organiseert de gemeente Almere de Staalkaart van Opdrachtgeverschap in de nieuwe wijk Homeruskwartier in Almere Poort. De staalkaart is een experiment voor diverse vormen van opdrachtgeverschap, zoals particulier-, collectief-, en medeopdrachtgeverschap. Het gaat in totaal om 3000 woningen. In dit document zijn de competitievoorwaarden voor Homeruskwartier Oost opgenomen. De competitievoorwaarden zijn op een aantal punten aangepast ten opzichte van de eerste ronde. Het doel van de competitie is ontwikkelaars (profit en non-profit) de mogelijkheid te bieden om te laten zien hoe zij met hun woonconcepten de toekomstige bewoners daadwerkelijk zeggenschap kunnen geven. De competitie is experimenteel in doel en vorm.

Kenmerken seriële publicaties

Reekstitel:Ik bouw mijn huis in Almere
 

Bestanden

Bestanden:
 

Gebruik

Toestemming vereist:None
Raadpleegbaarheid:Wordt niet uitgeleend
Toegankelijkheid:Geen beperkingen
 

URL voor deze beschrijving

URL: https://digitaalerfgoed.almere.nl/detail.aspx?ID=1510547
 

Sociale media

Delen
 
Startpagina|Inloggen|nl en