3.3.2-75 [wijkpeiling 2006] Bewoners over hun wijk : hoe tevreden zijn Almeerders over hun buurt? : wat zijn sterke en zwakke punten van een wijk? : hoe hebben de wijken zich de afgelopen vijf jaar ontwikkeld? : in welke wijken gaat het goed en wat zijn de aandachtswijken?, 12-2006 (boek/artikel)

Hiërarchische presentatie


Codering

Code:3.3.2-75

Kenmerken

Titel:[wijkpeiling 2006] Bewoners over hun wijk : hoe tevreden zijn Almeerders over hun buurt? : wat zijn sterke en zwakke punten van een wijk? : hoe hebben de wijken zich de afgelopen vijf jaar ontwikkeld? : in welke wijken gaat het goed en wat zijn de aandachtswijken?
Auteur/Vervaardiger:C. Ogier
Corporatieve auteur:Gemeente Almere, Concernstaf
Gemeente Almere, Programmabureau Stad
Plaats van uitgave:Almere
Uitgever:Gemeente Almere
Datering:12-2006
Paginering:90 p., bijl.
Illustraties:ill., tab., krt., graf.
Formaat:30 x 21 cm

Overige gegevens

Bergingsnummer:Archief 40
Aantal:1
Materiaalsoort:Rapport
Ringband
PDF
Samenvatting:Voor de tweede keer zijn vragenlijsten uitgezet in alle wijken van Almere om te weten te komen hoe onze inwoners denken over de veiligheid, de overlast, de sociale samenhang en de inrichting en het beheer van de openbare ruimte in de wijk. De resultaten van de wijkpeiling uit 2006 zijn nu bekend. We kunnen nu ook de uitkomsten vergelijken met de resultaten uit 2001 en zo vaststellen of mensen hun wijk gunstiger of ongunstiger beoordelen. De gemeente kan de informatie gebruiken bij de beslissing wat er in wijken en stadsdelen moet gebeuren. Resultaten Op wijkniveau worden nogal wat verschillen geconstateerd. De wijkpeiling spreekt van gunstige wijken, stabiele wijken, kwetsbare wijken en aandachtswijken. Kwetsbare wijken scoren op een en of enkele onderwerpen negatief. Aandachtswijken worden op meerdere aspecten negatief beoordeeld en laten bovendien een negatieve ontwikkeling zien ten opzichte van 2001.
 

Bestanden

Bestanden:
 

Gebruik

Toestemming vereist:None
Raadpleegbaarheid:Wordt niet uitgeleend
Toegankelijkheid:Geen beperkingen
 

URL voor deze beschrijving

URL: https://digitaalerfgoed.almere.nl/detail.aspx?ID=1512747
 

Sociale media

Delen
 
Startpagina|Inloggen|nl en