11.2-62 Bidboek Nationale Special Olympics 2008 Almere : waar wordt het gehouden? Wat komt er allemaal bij kijken? Voor wie is het bedoeld?, 2008 (boek/artikel)

Hiërarchische presentatie


Codering

Code:11.2-62

Kenmerken

Titel:Bidboek Nationale Special Olympics 2008 Almere : waar wordt het gehouden? Wat komt er allemaal bij kijken? Voor wie is het bedoeld?
Corporatieve auteur:Gemeente Almere, Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling (DMO)
Plaats van uitgave:Almere
Uitgever:Gemeente Almere
Datering:2008
Paginering:14 p.
Illustraties:ill., foto's, krt. schema's
Formaat:21 x 21 cm

Overige gegevens

Bergingsnummer:11.2-C
Aantal:1
Materiaalsoort:Verslag
Ringband
PDF
Samenvatting:Almere wil in 2008 de speelstad zijn voor de nationale Special Olympics. Dat is een sportevenement waaraan mensen met een verstandelijke handicap meedoen. Circa duizend sporters van alle leeftijden en op alle niveaus strijden in tal van takken van sporten om de eer. Wethouder Heleen Visser (GroenLinks) vindt het belangrijk dat een dergelijk evenement in Almere plaatsvindt. 'We zijn niet alleen de stad van gelikte WK's. Alle soorten sporters moeten hier terecht kunnen.' De organisatie van een dergelijk evenement kost de gemeente € 50.000. De nationale Special Olympics worden volgend jaar in Hoogezand-Sappemeer en Veendam gehouden. Bij de afsluiting van dit evenement wordt bekend gemaakt of Almere de fakkel overgedragen krijgt.
 

Bestanden

Bestanden:
 

Gebruik

Toestemming vereist:None
Raadpleegbaarheid:Wordt niet uitgeleend
Toegankelijkheid:Geen beperkingen
 

URL voor deze beschrijving

URL: https://digitaalerfgoed.almere.nl/detail.aspx?ID=1514644
 

Sociale media

Delen
 
Startpagina|Inloggen|nl en