3.3.2-50-(2006) Almere in de peiling 2006 : hoe betrokken zijn Almeerders bij hun stad? : wat vindt de burger van de dienstverlening door de gemeente? : hoe bekend is de Politieke Markt?, 03-2007 (boek/artikel)

Hiërarchische presentatie


Codering

Code:3.3.2-50-(2006)

Kenmerken

Titel:Almere in de peiling 2006 : hoe betrokken zijn Almeerders bij hun stad? : wat vindt de burger van de dienstverlening door de gemeente? : hoe bekend is de Politieke Markt?
Auteur/Vervaardiger:M.Huisman
T. Janssen
Corporatieve auteur:Gemeente Almere, Stafdienst Bestuurzaken, Afdeling BAO
Plaats van uitgave:Almere
Uitgever:Gemeente Almere
Datering:3-2007
Paginering:87 p., bijl.
Illustraties:ill., tab., graf.
Formaat:30 x 21 cm

Overige gegevens

Bergingsnummer:Archief 39
Aantal:1
Annotatie:Inclusief samenvatting
Verslag van de Almeerse Stadsenquête
Materiaalsoort:Onderzoek
pdf
Ringband
Samenvatting:De tweejaarlijks stadsenquête ‘Almere in de Peiling’ kent traditioneel een hoge respons. Ook dit jaar deed een groot deel van de aangeschreven Almeerders mee aan de enquête. Daarmee geven de uitkomsten een goed beeld van de mening en ideeën van bewoners over een diversiteit aan onderwerpen. De onderwerpen werden aan de enquête meegegeven door de verschillende gemeentelijke diensten. Aan de orde kwam onder andere: informatie van het stadhuis, het imago van de stad Almere, de behoefte aan buitenschoolse opvang, betrokkenheid van de stad en de directe woonomgeving, politieke en religieuze betrokkenheid, milieu en veiligheid en inkomenspositie. De resultaten worden door de gemeentelijke diensten gebruikt als basisinformatie voor de ontwikkeling van het beleid of de bijstelling daarvan.
 

Bestanden

Bestanden:
 

Gebruik

Toestemming vereist:None
Raadpleegbaarheid:Wordt niet uitgeleend
Toegankelijkheid:Geen beperkingen
 

URL voor deze beschrijving

URL: https://digitaalerfgoed.almere.nl/detail.aspx?ID=1515602
 

Sociale media

Delen
 
Startpagina|Inloggen|nl en