3.3.2-51-(2007) Minima in Almere 2007 : hoeveel minimahuishoudens kent Almere? : waar wonen de minimahuishoudens? : hoeveel huishoudens maken gebruik van inkomensregelingen?, 09-2007 (boek/artikel)

Hiërarchische presentatie


Codering

Code:3.3.2-51-(2007)

Kenmerken

Titel:Minima in Almere 2007 : hoeveel minimahuishoudens kent Almere? : waar wonen de minimahuishoudens? : hoeveel huishoudens maken gebruik van inkomensregelingen?
Auteur/Vervaardiger:Carin Ogier
Corporatieve auteur:Gemeente Almere, Stafdienst bestuurszaken, afdeling onderzoek en statistiek
Plaats van uitgave:Almere
Uitgever:Gemeente Almere
Datering:9-2007
Paginering:53 p., bijl.
Illustraties:ill., krt., tab., graf., schema
Formaat:30 x 21 cm

Overige gegevens

Bergingsnummer:Archief 31
Aantal:1
Annotatie:Titelblad heeft 2006 als jaartal maar het gaat over 2007
Materiaalsoort:Rapport
pdf
Samenvatting:Ten behoeve van het Integrale minimabeleid heeft de dienst DSZ behoefte aan een actueel inzicht in de omvang en de kenmerken van de minimahuishoudens in Almere. In onderliggend onderzoek is ten eerste de totale groep Almeerse minima in beeld gebracht aan de hand van het Regionaal Inkomensonderzoek (RIO) van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS) over het jaar 2004. Ten tweede is de groep minima beschreven die gebruik maakt van inkomensregelingen van het rijk of van de gemeente Almere in 2006 (zie ook bijlage 2). Omdat van deze laatste groep meer achtergrondgegevens bekend zijn, kan een wat uitgebreider profiel gemaakt worden. De gebruikers van inkomensregelingen zijn een deel van de totale groep minima. Er is namelijk ook een groep huishoudens die wel een minimuminkomen heeft, maar géén gebruik maakt van inkomensregelingen.
 

Bestanden

Bestanden:
 

Gebruik

Toestemming vereist:None
Raadpleegbaarheid:Wordt niet uitgeleend
Toegankelijkheid:Geen beperkingen
 

URL voor deze beschrijving

URL: https://digitaalerfgoed.almere.nl/detail.aspx?ID=1525433
 

Sociale media

Delen
 
Startpagina|Inloggen|nl en