8.2-84 Jeugd en vrije tijd in Almere : Wat doen jongeren in hun vrije tijd? Welke vrijetijdsactiviteiten zijn favoriet? Wat zijn wensen van jongeren? : onderzoek naar de vrijetijdsbesteding van Almeerse kinderen en jongeren, 07-2007 (boek/artikel)

Hiërarchische presentatie


Codering

Code:8.2-84

Kenmerken

Titel:Jeugd en vrije tijd in Almere : Wat doen jongeren in hun vrije tijd? Welke vrijetijdsactiviteiten zijn favoriet? Wat zijn wensen van jongeren? : onderzoek naar de vrijetijdsbesteding van Almeerse kinderen en jongeren
Auteur/Vervaardiger:L.A. van der Geest
M. Huisman
Corporatieve auteur:Gemeente Almere, Stafdienst Bestuurszaken, Onderzoek & Statistiek
Plaats van uitgave:Almere
Uitgever:Gemeente Almere
Datering:7-2007
Paginering:93 p.
Illustraties:ill., foto's, graf., tab.
Formaat:30 x 21 cm

Overige gegevens

Bergingsnummer:8.2-D
Aantal:1
Annotatie:Opdrachtgever: Gemeente Almere, Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling, Jeugdvoorzieningen
Materiaalsoort:Rapport
Enquête
Ringband
PDF
Samenvatting:Als nieuwe stad telt Almere een groot aandeel kinderen en jongeren, in aantallen zo’n 19.000 kinderen van 6 tot en met 12 jaar en bijna 30.000 jongeren van 13 tot en met 24 jaar. Naast noodzakelijke bezigheden zoals slapen, eten, schooltijd en bijbaantje resteert vrije tijd die op diverse wijze besteed wordt. Dit onderzoek, in opdracht van de Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling van de Gemeente Almere, heeft als doel inzicht te geven in de wijze waarop kinderen van 6 tot en met 12 jaar en jongeren van 13 tot en met 24 jaar hun vrije tijd besteden. Is het aanbod aan vrijetijdsactiviteiten en voorzieningen voldoende? Zijn de activiteiten en voorzieningen bekend en zijn de gebruikers er tevreden over? Wat zijn de dingen die zij missen? De uitkomsten bieden de Gemeente Almere de mogelijkheid het vrijetijdsbeleid verder te ontwikkelen.
 

Bestanden

Bestanden:
 

Gebruik

Toestemming vereist:None
Raadpleegbaarheid:Wordt niet uitgeleend
Toegankelijkheid:Geen beperkingen
 

URL voor deze beschrijving

URL: https://digitaalerfgoed.almere.nl/detail.aspx?ID=1525563
 

Sociale media

Delen
 
Startpagina|Inloggen|nl en