15675 Portret van de 'Bijzondere Buitenaren' tijdens de nieuwjaarsreceptie op Stadsdeelkantoor Buiten aan de Straat van Florida., 15-01-2009 (afbeelding)

Hiërarchische presentatie


Afbeelding:

Codering

Code:15675

Kenmerken

Titel:Portret van de 'Bijzondere Buitenaren' tijdens de nieuwjaarsreceptie op Stadsdeelkantoor Buiten aan de Straat van Florida.
Vervaardiger:Geert van der Wijk
Vervaardiger of Vormer (koppeling Partner): Wijk Geert van der (Almere)
Datering:15-1-2009
Techniek (foto):kleur
Materiaalsoort:foto (digitaal)

Overige gegevens

Copyright:Geert van der Wijk
Opmerkingen:John en Wilma zijn de buren van Paladijn en ondernemen elke dinsdag en donderdag leuke activiteiten met de Paladijn-bewoners. Frans Brink richtte in 't Trefpunt het Ouderenkoor op. Dit koor repeteert nog steeds op maandagmorgen in De Wieken. Elise Brinkman is een zeer actief lid van de beheervereniging van Inbohof 2.1. Jan Schipper houdt in de Stripheldenbuurt een oogje in het zeil. Ans Kits startte de succesvolle borduurclub in het Vlechtwerk, waarbij iedereen welkom is om mee te werken met een groot borduurwerk. Ym de Roos heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de acceptatie van een project met zwerfjongeren in de Bontekoestraat. Frans Meijer heeft vol overtuiging de eerste aanzet gedaan voor het gebiedsgericht werken in Almere Buiten.
 

Gebruik

Toestemming vereist:Mogelijke copyright-beperkingen
Raadpleegbaarheid:Without limits
Toegankelijkheid:Public
 

URL voor deze beschrijving

URL: https://digitaalerfgoed.almere.nl/detail.aspx?ID=1527470
 

Sociale media

Delen
 
Startpagina|Inloggen|nl en