3.3.2-100-(2012) Sociale Atlas van Almere : monitor van wonen, werken en vrije tijd : 2012 : hoe is de bevolkingsopbouw van Almere? hoe gaat het met de Almeerse economie? welke verschillen zijn er tussen de wijken, 2012 (boek/artikel)

Hiërarchische presentatie


Codering

Code:3.3.2-100-(2012)

Kenmerken

Titel:Sociale Atlas van Almere : monitor van wonen, werken en vrije tijd : 2012 : hoe is de bevolkingsopbouw van Almere? hoe gaat het met de Almeerse economie? welke verschillen zijn er tussen de wijken
Corporatieve auteur:Gemeente Almere, Bureau Onderzoek en Statistiek
Plaats van uitgave:Almere
Uitgever:Gemeente Almere
Datering:2012
Paginering:160 p.
Illustraties:graf., tab., foto's, krt.
Formaat:30 x 21 cm

Overige gegevens

Bergingsnummer:Archief 33
VVV 22
Aantal:2
Materiaalsoort:Atlas
pdf
Samenvatting:De Sociale Atlas van Almere bevat een groot aantal gegevens over de stad, de stadsdelen en de wijken op gebied van wonen, werken en vrije tijd. Op deze pagina’s vindt u een korte handleiding voor een optimaal gebruik van deze atlas. Thema’s De onderwerpen in deze atlas zijn geordend in de volgende vijf hoofdthema’s: - Bevolkingsopbouw: samenstelling en ontwikkeling van de bevolking. - Woninggegevens: woningvoorraad en woningmarkt. - Sociale gegevens: inkomen, uitkeringen, onderwijs, ontspanning, zorg en verkiezingsuitslagen. - Woonomgeving: bodemgebruik, veiligheid, verkeer en vervoer, overlast en spreiding van voorzieningen. - Economie: beroepsbevolking, bedrijven, arbeidsplaatsen en gegevens over de bedrijventerreinen. Het zesde hoofdstuk bevat de wijkprofielen. Een wijkprofiel kan worden beschouwd als een samenvatting van de belangrijkste gegevens uit deze atlas voor de betrokken wijk. Er zijn twee soorten wijkprofielen: een voor alle woonwijken en vervolgens een voor alle bedrijvengebieden. De stadscentra worden in beide soorten profielen weergegeven. Een leesvoorbeeld van de wijkprofielen is opgenomen als inleiding op dit hoofdstuk; zie blz. 121.
 

Bestanden

Bestanden:
 

Gebruik

Toestemming vereist:None
Raadpleegbaarheid:Wordt niet uitgeleend
Toegankelijkheid:Public
 

URL voor deze beschrijving

URL: https://digitaalerfgoed.almere.nl/detail.aspx?ID=1598849
 

Sociale media

Delen
 
Startpagina|Inloggen|nl en