2.2.2-181 Lezersonderzoek nieuwsbrief Werk en Inkomen : een kwalitatief onderzoek naar de waardering en de mogelijkheden tot verbetering van de nieuwsbrief Werk en Inkomen, 30-01-2007 (boek/artikel)

Hiërarchische presentatie


Codering

Code:2.2.2-181

Kenmerken

Titel:Lezersonderzoek nieuwsbrief Werk en Inkomen : een kwalitatief onderzoek naar de waardering en de mogelijkheden tot verbetering van de nieuwsbrief Werk en Inkomen
Auteur/Vervaardiger:Loek van der Geest
Corporatieve auteur:Gemeente Almere, Dienst Sociale Zaken, Team communicatie
Plaats van uitgave:Almere
Uitgever:Gemeente Almere
Datering:30-1-2007
Paginering:[34] p.
Formaat:30 x 21 cm

Overige gegevens

Bergingsnummer:Archief 20
Aantal:1
Materiaalsoort:Onderzoek
Ringband
PDF
Samenvatting:Uit recent (2006) klanttevredenheidsonderzoek onder cliënten van DSZ bleek dat de (maandelijks verzonden) Nieuwsbrief Werk en Inkomen de belangrijkste informatiebron is voor nieuws rond deze thema's. Zo'n 85% van de ondervraagden meende de Nieuwsbrief te lezen, al dan niet met regelmaat. Velen gaven daarbij desgevraagd aan dat de Nieuwsbrief voldoet en er goed uitziet, slechts een relatief klein aantal lezers ( 11 % ) deed aanvullende suggesties voor de Nieuwsbrief. Ondanks de gunstige uitkomsten wil DSZ de Nieuwsbrief Werk en Inkomen opnieuw vormgeven. Naast de eigen ideeën die daaromtrent intern bestaan, wenste DSZ in haar streven naar klantgerichte dienstverlening daar ook de mening van cliënten bij te betrekken. Aan afdeling Onderzoek & Statistiek (SB) werd daarom gevraagd onderzoek te doen.
 

Bestanden

Bestanden:
  • 2.2.2-181_lezersonderzoek_nieuwsbrief_werk_en_inkomen_2007.pdf
 

Gebruik

Toestemming vereist:None
Raadpleegbaarheid:Wordt niet uitgeleend
Toegankelijkheid:Geen beperkingen
 

URL voor deze beschrijving

URL: https://digitaalerfgoed.almere.nl/detail.aspx?ID=1611377
 

Sociale media

Delen
 
Startpagina|Inloggen|nl en