2.2.2-49-C Masterplan Huisvesting gemeentelijke organisatie : definitieve versie : hoe bereiden we ons voor op Anders Werken in een flexibele werkomgeving? : wat is het fuctioneel programma voor de verbouw en inrichting van het stadhuis? : hoe en wanneer wordt het nieuwe huisverstingsconcept gerea

Hiërarchische presentatie


Codering

Code:2.2.2-49-C

Kenmerken

Titel:Masterplan Huisvesting gemeentelijke organisatie : definitieve versie : hoe bereiden we ons voor op Anders Werken in een flexibele werkomgeving? : wat is het fuctioneel programma voor de verbouw en inrichting van het stadhuis? : hoe en wanneer wordt het nieuwe huisverstingsconcept gerealiseerd?
Plaats van uitgave:Almere
Uitgever:Gemeente Almere
Datering:30-10-2008
Paginering:[114] p., bijl.
Illustraties:ill., tab., graf., plgr., schema, afb., krt., foto's
Formaat:30 x 21 cm
Begeleidend materiaal:A4

Overige gegevens

Bergingsnummer:2.2.2-I
Aantal:1
Annotatie:Bevat A4 met: Mijlpalenplanning voor gebruikersgroepen - 29 jan 2009.
De PDF versies zijn van oktober 2008 en 15 oktober 2008
Materiaalsoort:Rapport
Ringband
PDF
Samenvatting:Ruimtegebrek in het stadhuis was de directe aanleiding om huisvesting op de agenda te zetten. Een wandeling in het stadhuis laat echter veel lege kamers zien, lange gangen, een rommelige aanblik en veel papier. De ruimte wordt lang niet optimaal gebruikt en de huidige kantooromgeving past niet meer bij de wijze waarop ons werk is georganiseerd en moet worden uitgevoerd: digitaal, projectmatig, veel (informeel) overleg en allerlei soorten collegiale samenwerking. Daarbij komt dat het grootste deel van het stadhuis ruim 20 jaar oud is en zichtbaar toe is aan groot onderhoud. Genoeg reden voor een andere aanpak en de start van het project Huisvesting in 2007.
 

Bestanden

Bestanden:
 

Gebruik

Toestemming vereist:None
Raadpleegbaarheid:Without limits
Toegankelijkheid:Public
 

URL voor deze beschrijving

URL: https://digitaalerfgoed.almere.nl/detail.aspx?ID=1618250
 

Sociale media

Delen
 
Startpagina|Inloggen|nl en