8.2-143 Straatcoaches : een jaar in Almere evaluatie : welke effecten hebben de straatcoaches? Is de overlast van jeugdgroepen afgenoemn? Hoe denken bewoners over de straatcoaches?, 2011.10 (boek/artikel)

Hiërarchische presentatie


Codering

Code:8.2-143

Kenmerken

Titel:Straatcoaches : een jaar in Almere evaluatie : welke effecten hebben de straatcoaches? Is de overlast van jeugdgroepen afgenoemn? Hoe denken bewoners over de straatcoaches?
Corporatieve auteur:Gemeente Almere, Onderzoek en Statistiek
Plaats van uitgave:Almere
Uitgever:Gemeente Almere
Datering:10-2011
Paginering:40 p., bijl.
Illustraties:ill., graf., schema
Formaat:30 x 21 cm

Overige gegevens

Bergingsnummer:8.2-F
Aantal:1
Annotatie:Inclusief conclusies en aanbevelingen
Materiaalsoort:Rapport
Ringband
PDF
Samenvatting:Sinds 1 juli 2010 zijn in Almere straatcoaches aan het werk. Ze worden nu ruim een jaar ingezet en het contract met het bedrijf dat de straatcoaches levert loopt tot 1 juli 2012. Het besluit om na deze datum de straatcoaches voor Almere te behouden hangt, naast financiële overwegingen, ook af van het effect dat de straatcoaches hebben. Om inzicht te krijgen in de mate waarin de doelstelling ‘vermindering van overlast van jeugdgroepen’ wordt behaald, heeft afdeling Kabinet & Veiligheid van de gemeente Almere aan team Onderzoek & Statistiek gevraagd een effecteva6 luatie uit te voeren. De hoofdvraag die in dit onderzoek wordt beantwoord luidt dan ook: Leidt de inzet van de straatcoaches in Almere tot een vermindering van de overlast van jeugdgroepen?
 

Bestanden

Bestanden:
 

Gebruik

Toestemming vereist:None
Raadpleegbaarheid:Without limits
Toegankelijkheid:Public
 

URL voor deze beschrijving

URL: https://digitaalerfgoed.almere.nl/detail.aspx?ID=1841740
 

Sociale media

Delen
 
Startpagina|Inloggen|nl en