92.01-595 Uitzending Almere TV 8 juni 1996, 1996.06.08 (audio/video)

Hiërarchische presentatie


Informatie over identificatie

Code:92.01-595
Titel:Uitzending Almere TV 8 juni 1996
Beschrijving:00.40 Leader en reclame
01.10 Presentatie
01.58 Weekjournaal (Rob Fassaert)
Een bizarre situatie in de raadscommissie algemene zaken. Burgemeester R.Pans moest het voorstel verdedigen over het tweejarig experiment voor de komst van een koffieshop in Almere Stad. Reactie hierop door de heer D. Halbesma van de VVD
Wethouder A. Bliek, die de reanimatie van Almere Haven moet coordineren, had een zware kluif. Enorme kritieken waren het gevolg. Woordvoerder Boshuyzen kwam met een verkapte motie van wantrouwen. Gesprek met de projectwethouder A. Bliek.
Na de gecombineerde vergadering splitste de commissie ruimetelijk ordening het enige agendapunt van de moelijke verhuizing van C1000 aan de Jaagmeent. Het woord is nu aan B&W.
Officiele uitreiking van de Roefeltrofee, de eerste winnaars waren mevr. A. de Lange en dhr. P. Brugman, in gesprek met deze en een jongeman Thomas, aftredend voorzitter van de Roefelraad en Sarah, lid van de Roefelraad.
"De school van Morgen" heeft een nieuwe onderwijsmethode, met o.a. multi media. De bouw kan nu dus van start gaan, gesprek met dhr. W. Rietvelt, directeur Hogeschool Holland en wethouder W. Woudenberg van onderwijs, tevens werd een samenwerkingsovereenkomst getekend, als openingshandeling schreef burgemeester W.Pans zich in voor de leergang strategische orientatie op internet
Nieuwe busregeling met nieuwe lijnen o.a. busnr. 295 van Centraal station naar Utrecht AZU en de nieuwe stadslijnnr.7, tussen het NS-station in Almere Buiten en de Regenboogbuurt.
Minister Jorritsma van Veerkeer en Waterstaat gaf het startsein voor de samenwerking en sanering van het Ketelmeer en Randmeer tussen de Noordoostpolder in Flevoland
Muziek cabaret en een modeshow werd in het stadhuis feestelijk ingeluid, de naam van de nieuwe afdeling werd geopend door wethouder S. van Oogen, het hoogtepunt was een modeshow, gesprek met dhr. Poppes, hoofd facilitair mangement.
23.51 Presentatie en B. Hulscher
29.27 Schuim van Almere
36.57 Hockeybeelden met interview uit de studio met G.Lammers
42.50 Chinees koken (slot)
49.17 Presentatie met beelden van de marathon Almere 1996
51.41 Eindleader met reclame
Datering:8-6-1996
Beschrijvingsniveau:audio/video

Informatie over context

Auteur/Vervaardiger:Almere TV
Vervaardiger of Vormer (koppeling Partner): Almere TV (Almere)

Informatie over inhoud en structuur

Soort tape:Videoband (U-matic)

Voorwaarden voor raadpleging en gebruik

Voorwaarden voor raadpleging:Deze videoband is gedigitaliseerd en is te vinden op de website van Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Vanwege auteursrechtelijke beperkingen is de video hier nog niet te bekijken, maar wel aan te vragen.
URL:Klik hier voor de video bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Copyright:Stadsarchief Almere

Beschrijvingsbeheer

Herkomst ontsluitingsgegeven:Almere TV
 

Gebruik

Toestemming vereist:Mogelijke copyright-beperkingen
Raadpleegbaarheid:Wordt niet uitgeleend
Toegankelijkheid:Niet raadpleegbaar via internet
 

URL voor deze beschrijving

URL: https://digitaalerfgoed.almere.nl/detail.aspx?ID=1843493
 

Sociale media

Delen
 
Startpagina|Inloggen|nl en