8.2-12-A Wet maatschappelijke ondersteuning : deelnota 1 : vrijwilligerswerk en mantelzorgondersteuning : deelnota bij WMO-nota 2010-2014 : "De kracht van Almere", 2010 (boek/artikel)

Hiërarchische presentatie


Codering

Code:8.2-12-A

Kenmerken

Titel:Wet maatschappelijke ondersteuning : deelnota 1 : vrijwilligerswerk en mantelzorgondersteuning : deelnota bij WMO-nota 2010-2014 : "De kracht van Almere"
Plaats van uitgave:Almere
Uitgever:Gemeente Almere
Datering:2010
Paginering:10 p.
Illustraties:ill., foto's, tab.
Formaat:30 x 21 cm

Overige gegevens

Bergingsnummer:8.2-A
Aantal:1
Materiaalsoort:Nota
PDF
Samenvatting:De gemeente Almere heeft de opdracht om in het kader van de uitvoering Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) beleid te ontwikkelen op het gebied van Vrijwillige inzet en Mantelzorgondersteuning (prestatieveld 4). Door de komst van de WMO heeft de ondersteuning van vrijwilligers en mantelzorgers niet alleen een wettelijke basis gekregen, maar zijn er - door het centrale thema " participatie" - volop nieuwe kansen en uitdagingen. In deze bijlage bij de WMO-nota 2010-2014 zijn de bijdragen verwerkt van meerdere maatschappelijke instellingen. In oktober 2008 was er een bijeenkomst met vrijwilligersorganisaties en daarna is er een klankbordgroep meerdere keren bij elkaar geweest. In de klankbordgroep zaten vertegenwoordigers van de Vrijwilligers en MantelzorgCentrale Almere (VMCA), Welzijnstichting De Schoor, Emancipatiecentrum Avanti en de Maatschappelijk Relevante Kerken Almere (MRKA).
 

Bestanden

Bestanden:
 

Gebruik

Toestemming vereist:None
Raadpleegbaarheid:Wordt niet uitgeleend
Toegankelijkheid:Public
 

URL voor deze beschrijving

URL: https://digitaalerfgoed.almere.nl/detail.aspx?ID=1592383
 

Sociale media

Delen
 
Startpagina|Inloggen|nl en