8.2-12-B Wet maatschappelijke ondersteuning : deelnota 2 : leidraad werken aan wonen met welzijn en zorg : deelnota bij WMO-nota 2010-2014 "De kracht van Almere", 2010 (boek/artikel)

Hiërarchische presentatie


Codering

Code:8.2-12-B

Kenmerken

Titel:Wet maatschappelijke ondersteuning : deelnota 2 : leidraad werken aan wonen met welzijn en zorg : deelnota bij WMO-nota 2010-2014 "De kracht van Almere"
Plaats van uitgave:Almere
Uitgever:Gemeente Almere
Datering:2010
Paginering:8 p.
Illustraties:ill., foto's
Formaat:30 x 21 cm

Overige gegevens

Bergingsnummer:8.2-A
Aantal:1
Materiaalsoort:Nota
PDF
Samenvatting:Werken aan wonen met welzijn en zorg is een stadsbreed proces. Een proces waarin veel mensen en partijen een rol spelen en een gezamenlijk doel moeten realiseren. In deze
WMO-nota wordt als doel gesteld dat ouderen en mensen met een beperking zo zelfstandig mogelijk en met behoud van eigen regie kunnen wonen en participeren. De WMO is daarbij een instrument om deze sociale ambities verder vorm te geven en doelstellingen voor wonen, al dan niet met welzijn en zorg, in gezamenlijkheid te verwezenlijken.
De manier waarop dit in de praktijk wordt uitgewerkt, kan per stadsdeel, wijk of buurt variëren. Wat er leeft in een buurt of wijk wordt centraal gesteld bij de gebiedsontwikkeling. Kenmerkend voor Almere is het onderscheid in nieuwe en bestaande stadsdelen; dit vraagt om een specifieke aanpak als het gaat om wonen met welzijn en zorg. Een volledig plan of programma van eisen, bruikbaar voor ieder stadsdeel, is gezien de lokale omstandigheden dan ook niet vast te stellen.
 

Bestanden

Bestanden:
 

Gebruik

Toestemming vereist:None
Raadpleegbaarheid:Wordt niet uitgeleend
Toegankelijkheid:Public
 

URL voor deze beschrijving

URL: https://digitaalerfgoed.almere.nl/detail.aspx?ID=1592384
 

Sociale media

Delen
 
Startpagina|Inloggen|nl en