8.2-12-D Wet maatschappelijke ondersteuning : deelnota 4 : van zwervend beleid naar zwerfjongerenbeleid : deelnota bij WMO-nota 2010-2014 "De kracht van Almere", 2010 (boek/artikel)

Hiërarchische presentatie


Codering

Code:8.2-12-D

Kenmerken

Titel:Wet maatschappelijke ondersteuning : deelnota 4 : van zwervend beleid naar zwerfjongerenbeleid : deelnota bij WMO-nota 2010-2014 "De kracht van Almere"
Plaats van uitgave:Almere
Uitgever:Gemeente Almere
Datering:2010
Paginering:14 p.
Illustraties:ill., foto's, schema, tab.
Formaat:30 x 21 cm

Overige gegevens

Bergingsnummer:8.2-A
Aantal:1
Materiaalsoort:Nota
PDF
Samenvatting:De gemeente Almere is een groeigemeente en is vanuit die optiek onlosmakelijk verbonden met jongeren. Net zoals in de rest van Nederland gaat het met het merendeel van de jongeren in Almere goed. Een klein deel van de jongeren krijgt met zulke problemen in het leven te maken dat het hen niet lukt om op een zelfstandige manier hun leven vorm te geven.Deze problemen leiden vaak tot een huisvestingsprobleem en de jongeren doen een beroep op hulp en begeleiding om hun leven weer op de rails te krijgen. De gemeente Almere wil met deze nota uiteenzetten hoe het gemeentelijk beleid rondom zwerfjongeren is vormgegeven en welke beleidsrichting zij voor de komende jaren voor ogen heeft. Het plan voor de sluitende keten over het zwerfjongerenbeleid is onderdeel van het Stedelijk Kompas dak- en thuislozen. Om deze nota te kunnen maken, is er een drietal bijeenkomsten geweest met de ketenpartners om te inventariseren wat er is op het gebied van zwerfjongerenbeleid en om de knelpunten in kaart te brengen. Vervolgens is de concept nota aan hen en aan de WMO-Cliëntenraad voorgelegd voor reactie. Bedoeling is de aanbevelingen in de nota ook te bespreken met leden van de doelgroep zelf.
 

Bestanden

Bestanden:
 

Gebruik

Toestemming vereist:None
Raadpleegbaarheid:Wordt niet uitgeleend
Toegankelijkheid:Public
 

URL voor deze beschrijving

URL: https://digitaalerfgoed.almere.nl/detail.aspx?ID=1592386
 

Sociale media

Delen
 
Startpagina|Inloggen|nl en